Nyheter från SDF

Nu är startlistan för Höstträffen 2022 klar och vi återkommer med besked om samlingsplats. Välkomna!

Förbundsmästerskap Luftgevär Stående avgjort

På grund av sjukdom måste helgens ståkurs luftgevär ställas in. Vi återkommer med nytt datum för kursen

StSt söker nu efter funktionärer till Höstträffen, tävlings sekreterare, stationschefer, markörchefer, markörer, parkeringsvakter, bomvakter, personal för städning av tävlingscentrum etc samt uppsättning av ramar mm.

Stockholms Skyttesportförbund bjuder in till Höstträffen den 10 december på Livgardets skjutfält. De är NM-uttagning. Anmälan är senast den 2 december.

Nu kan alla föreningar inom StSF söka pengar till utveckling av ungdomsskyttet. Pengarna är de bidrag från A&B till gevärsskyttet som aldrig togs ut inom de gällande tidsramarna. Läs om statuter, anvisningar och bakgrund nedan:

Efter det att Svenska Skyttesportförbundet har ändrat sina dagar för uttagningstävlingar till EM och datum för elitläger har vi nu hittat nytt datum för Ståläger Luftgevär till den 3 och 4:e December

Luftgevär 2022-2023

(2022-11-02 10:05)

JM Fallmål inställt

(2022-10-14 15:32)
Järfälla Uskg fick bara in tre anmälningar från externa skyttar och beslutade därmed att ställa in söndagens tävling

Klicka och stöd
Lidingö Skytteförening.